Najnovšie recenzie zo sekcie Švihadlá
- pekné prevedenie
- počítadlo skokov
- mobilná aplikácia
- nastaviteľná dĺžka lanka
Švihadlo samo o sebe je vcelku dobre urobené, skáče sa s ním dobre. Takisto je dobré si ľubovoľne nastaviť dĺžku lanka podľa svojich parametrov.
Sklamaný som z mobilnej aplikácie Paiactive, ktorá vôbec nesynchronizuje údaje do Google fit napriek tomu, že to aplikácia umožňuje. Na základe informácií z Google play obchodu zdá, že vývojári na nej ďalej nepracujú. Ak by niekto mal nejaké skúsenosti ohľadom tohto, bolo by fajn, keby sa to niekde mohol užívateľ dočítať. Takto dávam len 4 hviezdičky.
- Prírodný materiál
- Dostatočná dĺžka pre každého
- Pre domáce použitie dostačujúce
Nemozem hodnotit produkt, ked mi neprisiel...
Dobre padne do ruky, počítadlo funguje, dĺžka sa dá ľahko nastaviť. Vhodné pre deti aj dospelých.
- mozno je to len moj pocit, no lieta presnejsie ako plastove, co mam
- prislo aj s nahradnym lankom a nahradnymi srobikmi - dakujem!! tie male mrsky sa zvyknu stracat:)
- ked sa mi pri skakani podari slahnut si s tym po nohe, mam uzky pruzok 24 hodin...nuz, boli trosku viac ako plastove
tie rucky az tak nepasuji do ruky
Super švihadlo, ale určite nie pre začiatočníkov to závažie dá po 20 min zabrať.
je to veľmi dobrá pomôcka na cvičenie
- Kvalitné pevné švihadlo.
- Jsem velmi spokojená s produktem a rychlík dodáním ,děkuji.
OK
Spĺňa očakávania
Reakcia značky Hop-Sport
teší nás takáto úspešná spolupráca
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
- nastaviteľná dĺžka
- Kvalitne švihadlo odporúčam
Neviem, kúpila som pre deti. Veľa času trávia na počítači a telefóne.
S dodaním a kvalitou produktu sme veľmi spokojný. Využívame ho pri tréningoch mazoretiek na kondíciu… Svihadla spĺňajú očakávania aj svoju funkciu :)
Ložiskový systém
Reakcia značky Hop-Sport
veľmi nás teší Vaša spokojnosť s tovarom od nás!
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
Ložiskový systém
- jednoduchá obsluha
- lacný
- používa celá rodina
- Super prevedenie náradia na cvičenie
Zobrazujem 41 - 60 zo 220 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...11 Ďalšie »