Najnovšie recenzie zo sekcie Švihadlá
Ja by som len odporučil aby ste si nerátali kolko krát skočíte. Ale aby ste skákali na čas.
- určite nastavenie dĺžky švihadla, je veľmi ľahké, super sa točí
- žiadna nevýhoda nie je
- Lahke
- možnosť presného nastavenia dĺžky lanka
- rýchle švihadlo
- funguje podla ocakavania
- kvalitné ložiskové švihadlo
- Zmestí sa všade
- Je praktická
- Nemá žiadnu nevýhodu
- Za tu cenu je vynikajúce
Veľmi dobrá pomôcka pre cardio tréning.
Lanko sa svojvolne pohybuje, kedze nieje poriadne istene ..co sposbuje ze pri zmene tempa sa meni aj jeho dlzka .. proste sa neda poriadne sustredit na skakanie bez toho aby sa clovek nemusel obavat aby sa mu lanko nejak nspriecilo/nezadrhlo na koncoch...
Rozhodne neodporucam.
- Pomerne nízka cena
- Kvalita.
No... švihadlo by som na 100% neodporúčal nakoľko po prvom zakopnutí sa mi odtrhla taká kovová časť na švihadle ktorá to držala celé po kope a neviem kam mi odletela. Rozhodne kupujte len ak viete poriadne skákať na švihadle lebo každé zakopnutie ma švihadlo udrelo strašne silno do ruky a to zakaždým.
Reakcia značky GymBeam
Ďakujeme za recenziu, v prípade poškodeného produktu neváhajte kontaktovať našu zákaznícku linku. Mohlo sa jednať o vadný kus, preto Vám škodu radi zreklamujeme.
Ložiskové švihadlo s nastavitelnou dlžkou za výbornú cenu. Nie je treba viac o nej písať . Ostáva len rozbaliť, nastaviť a cvičiť.
- dobrá kvalita a cena
V pohode
- Svihadlo
- Dostatočne dlhé, pevné a výborné rúčky.
Je to svihadlo. Dobre tvarovane madla, padnu presne do rukx
Oproti ThornFit švihadlu mierne sklamanie. Rúčky vhodné skôr pre menšie dlane. Odskúšané pár dní,čiže dať celkom objektívne hodnotenie je zložité.
- Vyborna pomocka na cvicenie, ktora sa zmesti aj do vrecka
Zobrazujem 121 - 140 zo 220 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...11 Ďalšie »